Szef Kuchni poleca
SI FUTO SARADA
Japońska sałatka z kremowym różowym sosem.
Świeże warzywa, pomarańcze, krewetki koktajlowe i surimi
——————————————————————————–
KURCZAK KKAN-PUNG-GI
Lekko chrupiący kurczak z czosnkiem i warzywami,
w płatkach chili i miodzie
———————————————————————————
SAKE TOFU
Smażone tofu podane w bulionie z sake, mirinu i sosu sojowego,
z dodatkiem szczypiorku i chili
——————————————————————————–
YAKI SOBA
Makaron soba z cienkimi plasterkami wieprzowiny i warzywami,
w delikatnym, japońskim sosie shogayaki
———————————————————————————
HARUMAKI
Japońskie sajgonki w rozmiarze XXL J w super chrupiącym cieście ryżowym,
wypełnione mięsem, warzywami, makaronem sojowym i grzybami shitake
———————————————————————————
DORADA W BIAŁYM SEZAMIE
Filety z dorady królewskiej smażone w panierce panko i białym sezamie,
podawane z sosem maślanym, trawą cytrynową i kaffir lime
———————————————————————————
WOŁOWINA W POMARAŃCZACH
Cienkie plasterki wołowiny z porem, papryczkami peperoni,
duszone w soku z pomarańczy, imbirze i wódce ryżowej
———————————————————————————-
KURCZAK Z ORZECHAMI
Kawałki kurczaka duszone z warzywami i orzechami nerkowca,
w aksamitnym sosie słodko-słono-ostrym
——————————————————————————-
ZESTAW SUSHI – „SUPER SURPRISE” J
Daj się zaskoczyć Sushi-Masterowi i spróbuj rzeczy, których nie ma w menu
Maki-zushi (2 różne rolki > łącznie 12 kawałków)
Nigiri-zushi 5 sztuk