Szef Kuchni poleca


SI FUTO SARADA    

Japońska sałatka z kremowym różowym sosem.

Świeże warzywa, pomarańcze, krewetki koktajlowe i surimi

——————————————————————————–


KURCZAK KKAN-PUNG-GI      

Lekko chrupiący kurczak z czosnkiem i warzywami,

w płatkach chili i miodzie

———————————————————————————

SAKE TOFU   

Smażone tofu podane w bulionie z sake, mirinu i sosu sojowego,

z dodatkiem szczypiorku i chili

——————————————————————————–

YAKI SOBA  

Makaron soba z cienkimi plasterkami wieprzowiny i warzywami,

w delikatnym, japońskim sosie shogayaki

———————————————————————————


HARUMAKI    

Japońskie sajgonki w rozmiarze XXL J w super chrupiącym cieście ryżowym,

wypełnione mięsem, warzywami, makaronem sojowym i grzybami shitake

———————————————————————————

DORADA W BIAŁYM SEZAMIE     

Filety z dorady królewskiej smażone w panierce panko i białym sezamie,

podawane z sosem maślanym, trawą cytrynową i kaffir lime

———————————————————————————

WOŁOWINA W POMARAŃCZACH     

Cienkie plasterki wołowiny z porem, papryczkami peperoni,

duszone w soku z pomarańczy, imbirze i wódce ryżowej

———————————————————————————-

KURCZAK Z ORZECHAMI     

Kawałki kurczaka duszone z warzywami i orzechami nerkowca,

w aksamitnym sosie słodko-słono-ostrym

——————————————————————————-

ZESTAW SUSHI – „SUPER SURPRISE” J      

Daj się zaskoczyć Sushi-Masterowi i spróbuj rzeczy, których nie ma w menu

Maki-zushi  (2 różne rolki > łącznie 12 kawałków)

Nigiri-zushi   5 sztuk