Zestaw “Edo” 4-osobowy

Master maki (łosoś surowy, zawijane w omlet) Salmon Skin maki (łosoś pieczony w słodkim sosie), Ikaten maki (kalmar w tempurze), Maślane maki (butterfish pieczony w słodkim sosie), Hentai maki (tuńczyk surowy, szparagi) x 2, Super California maki (wędzony losoś) Sashimi z Małży Św.Jakuba , z kawiorem i japońskim majonezem (lub dowolne średnie maki) + 4 zupy (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw “Shihan” 4-osobowy

Salmon Skin maki (łosoś pieczony w słodkim sosie), Master maki (surowy łosoś, zawijany w omlet), Philadelphia maki (surowy łosoś), 2 x Ebiten maki (krewetka w tempurze), California lux maki (tuńczyk), Sashimi z tuńczyka i łososia (lub dowolne średnie maki), Krewetki nigiri x 2 / Łosoś surowy nigiri x 2 / Łosoś wędzony nigiri x 2 / Tuńczyk nigiri x 2 + 4 zupy (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw “Ni” 2-osobowy

Master maki (surowy łosoś, zawijany w omlet) Maxi maki (łosoś, tuńczyk, butterfish) California Sweet maki (california z łososiem pieczonym w słodkim sosie) Ikaten maki (kalmar w tempurze) Łosoś surowy nigiri x 2 / Krewetki nigiri x 2 Tuńczyk nigiri x 2 / Sashimi z 2 ryb (do wyboru)

Zestaw “Ichi” 2-osobowy

Ikaten maki (kalmar w tempurze) x 2 Philadelphia lux maki (surowy łosoś) California Lux maki (tuńczyk) Maślane maki (butterfish pieczony w słodkim sosie) Yojimbo maki (łosoś pieczony w słodkim sosie) łosoś nigiri x 2 / Tuńczyk nigiri x 2 / łosoś wędzony x 2 + 2 zupy (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw “San” 2-osobowy

Master maki (surowy łosoś, zawijany w omlet) Si maki (krewetki, pałeczki krabowe) Tempu maki (małże, tempura na zewnątrz) California “3” maki (łosoś, tuńczyk, butterfish) Salmon Skin maki (łosoś pieczony w słodkim sosie) x 2 + 2 zupy (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw “Go” 2-osobowy

Yojimbo maki (łosoś pieczony w słodkim sosie) x 2 Maślane Tempu maki (butterfish w tempurze) x 2 Philadelphia Lux maki (surowy łosoś) x 2 California Smoke-Salmon maki (łosoś surowy w środku i wędzony na wierzchu) + 2 zupy (Misoshiru i Osumashi)

Zestaw „Ciężarówka”

Teriyaki maki (kurczak teriyaki) 5 szt. Yojimbo maki (pieczony łosoś) 5 szt. Toki Doki (tuńczyk w tempurze) 5 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw „VIP”

Master maki lux (łosoś, awokado, shitake) 5 szt. Ebiten maki (krewetka w tempurze) 5 szt. Salmon (łosoś) 2 szt. Maguro (tuńczyk) 1 szt. Tai (dorada) 1 szt. Anago (węgorz) 1 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw “Smakosz”

Maguro (tuńczyk) 2 szt. Sake (łosoś) 2 szt. Butterfish (maślana ryba) 1 szt. Tamago (omlet) 1 szt. Hotategai (małża) 1 szt. Ebi (krewetka)1 szt. Tai (dorada) 1 szt. Tekkamaki (tuńczyk) 6 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw „Sam-e-maki”

Phiadelphia maki (łosoś, ogórek serek) 5 szt. Ikaten maki (kalmar w tempurze) 5 szt. California maki (pałeczka krabowa, awokado) 6 szt. So-An maki (krewetka, kanpyo, majonez) 5 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw „Sam-e-maki 2007”

Master maki (łosoś, awokado, serek) 5 szt. Yojimbo maki (pieczony łosoś) 5 szt. Toki Doki maki (tuńczyk w tempurze) 5 szt. Kappa de lux maki (ogórek, serek, sezam) 6 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw „Nigiria” (tylko nigiri)

Maguro (tuńczyk) 2 szt. Sake (łosoś) 2 szt. Tamago (omlet) 1 szt. Butterfish (maślana ryba) 1 szt. Ebi (krewetka) 1 szt. Tai (dorada) 2 szt. Anago (węgorz) 1 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw „Damski”

Maguro (tuńczyk) 2 szt. Sake (łosoś) 2 szt. Tamago (omlet) 1 szt. Butterfish (maślana ryba) 1 szt. Ebi (krewetka) 1 szt. Tekka maki (tuńczyk) 3 szt. Salmon maki (łosoś) 3 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw „Same maki IV”

Salmon mayo maki (pasta z pieczonego łososia) 5 szt. Maguro mayo maki (pasta z pieczonego tuńczyka) 5 szt. Maślane maki (pieczony butterfish) 5 szt. Tora maki (tuńczyk, serek , ogórek) 5 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)

Zestaw „Wegetariański”

Kappa maki (ogórek, sezam) 6 szt. Oshinko maki (rzepa oshinko) 6 szt. Futo maki (tamago, ogórek, grzyby shitake, kanpyo) 5 szt. Tamago (omlet) 2 szt.

Zestaw “Start”

Sake (łosoś) 2 szt. Philadelphia maki (łosoś, ogórek, sałata serek śmietankowy) 5 szt. Salmon-mayo maki (pasta z pieczonego łososia, ogórek) 5szt. Kappa maki (ogórek sezam) 6 szt. + zupa (Misoshiru lub Osumashi)